God Jul och Gott Nytt År

Vi vill rikta ett stort tack för ett fantastiskt år till alla våra värdefulla kunder, samarbetspartners och alla andra som vi haft förmånen att ha kontakt med under året!

 

Julen står för dörren, 2022 närmar sig sitt slut och det är alltid en speciell känsla att runda av året. Det har varit ett mycket händelserikt och intensivt år för oss på Allblästring.

Bland annat då vi vunnit flera nya upphandlingar och blivit ännu fler medarbetare inom vårt nya och växande affärsområde Anläggning. Även inom Rostskydd har vi haft många intressanta uppdrag och flera nya på gång inför nästa år som vi ser mycket fram emot.

 

Under jul och nyår kommer vi ha öppet alla vardagar men stängt under de röda helgdagarna.

 

Nu laddar vi om batterierna under helgerna och hoppas på ett fortsatt gott samarbete med många spännande projekt framöver. Vi ser mycket fram emot det nya året tillsammans med er.

Från oss alla till er alla,


God jul och
 Gott Nytt År

önskar

Peter och hela teamet på Allblästring

Årets julgåva från oss på Allblästring känns självklar. Vårt stöd går även i år till att hålla cancer borta från barn, dessa pengar behövs i kampen mot barncancer. Läs hela vårt blogginlägg om årets julgåva till Barncancerfonden här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss