Träffa Sten-Åke och Ryszard på Ytskyddsdagarna

Sten-Åke Sjölund på utställarområdet under Brobyggardagen 2020.

Träffa Sten-Åke och Ryszard från oss på Allblästring under Ytskyddsdagarna i Göteborg, den 31 januari och 1 februari 2023. Där får du ta del av information som ger ökad hållbarhet och förlängd livslängd på utrustningar och konstruktioner i betong och metall. Så ta chansen och besök oss i vår monter under eventet.

Och om du inte varit på Ytskyddsdagarna under de senaste åren får du gärna nyttja VIP-biljetten och få helt kostnadsfritt inträde under en av de två dagarna.

 

 

Välkommen till Ytskyddsdagarna

Nordens största mötesplats gällande renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong, metall och trä.

Ytskyddsdagarna 31 januari – 1 februari 2023 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bl.a Frosio, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

De främsta branschföreträdarna och spetskompetensen inom en mängd olika arbetsområden finns som vanligt på plats för att förmedla bästa möjliga kunskap om renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong, metall och trä.

Mötesgaranti

Ytskyddsakademien garanterar att alla nya deltagare på Ytskyddsdagarna kommer att finna potentiella inbesparingar samt intressanta renoveringsmetoder och arbetssätt under konferensen 31 januari – 1 februari 2023. Den som inte finner detta behöver inte betala konferensavgiften och kontaktar då Tommy Thörn under konferensen.

Mer information, alla agendor och anmälan finns på www.ytskydd.com

 

VIP-BILJETT till Ytskyddsdagarna 31 januari–1 februari 2023

Ladda ner informationen om VIP-biljetten här!

 

 

YSA | Ytskyddsakademien
Om Ytskyddsakademien som anordnar Ytskyddsdagarna

I Ytskyddsakademien finns kunniga personer med specifik spetskompetens invalda för att ge rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!

 

Hoppas du kommer till Ytskyddsdagarna 2023

Hör gärna av dig till oss redan nu om du vill diskutera blästring eller rostskyddsmålning.

Sten-Åke och Ryszard
Allblästrings affärsområde Rostskyddsmålning

 

 

Sten-Åke Sjölund

Sten-Åke Sjölund
sten-ake.sjolund@allblastring.se
070-615 16 20

Ryszard Klopotowski

Ryszard Klopotowski
ryszard@allblastring.se
070-719 88 19

 

#allblästring
#blästring
#rostskyddsmålning
#ytskyddsdagarna2023
#ytskyddsdagarna
#ytskydd
#ytskyddsakademien
#rostskydd
#betong
#metall
#VIPbiljett
#RyszardKlopotowski
#Sten-ÅkeSjölund

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss