Sista chansen att besöka Ytskyddsdagarna 2023

Sista dagen att besöka Sten-Åke och Ryszard i vår monter är idag den 1 februari på Ytskyddsdagarna 2023 i Göteborg.

Under eventet får du ta del av information som ger ökad hållbarhet och förlängd livslängd på utrustningar och konstruktioner i betong och metall.

Nyttja VIP-biljetten och få gratis inträde idag! Kan det bli bättre? Den gäller för dig som inte varit på Ytskyddsdagarna tidigare.

 

 

Välkommen till Ytskyddsdagarna

Nordens största mötesplats gällande renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong, metall och trä.

Ytskyddsdagarna 31 januari – 1 februari 2023 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bl.a Frosio, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

De främsta branschföreträdarna och spetskompetensen inom en mängd olika arbetsområden finns som vanligt på plats för att förmedla bästa möjliga kunskap om renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong, metall och trä.

Mer information, alla agendor och anmälan finns på www.ytskydd.com

 

 

VIP-BILJETT till dig som inte besökt Ytskyddsdagarna tidigare

Ladda ner informationen om VIP-biljetten här!

 

 

YSA | Ytskyddsakademien
Om Ytskyddsakademien som anordnar Ytskyddsdagarna

I Ytskyddsakademien finns kunniga personer med specifik spetskompetens invalda för att ge rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!

 

Hoppas vi ses sista dagen av Ytskyddsdagarna 2023!

Hör gärna av dig till oss om du har frågor och vill prata om dina projekt inom blästring och rostskyddsmålning. Våra kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

Sten-Åke och Ryszard
Allblästrings affärsområde Rostskyddsmålning

 

 

Sten-Åke Sjölund

Sten-Åke Sjölund
sten-ake.sjolund@allblastring.se
070-615 16 20

Ryszard Klopotowski

Ryszard Klopotowski
ryszard@allblastring.se
070-719 88 19

 

#allblästring
#blästring
#rostskyddsmålning
#ytskyddsdagarna2023
#ytskyddsdagarna
#ytskydd
#ytskyddsakademien
#rostskydd
#betong
#metall
#VIPbiljett
#RyszardKlopotowski
#Sten-ÅkeSjölund

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss