Utbildning i rostskyddsmålning

 

Teori och praktik hos oss på Allblästring. Här om veckan höll Kurt Fredrikson och Peter Tilder en utbildning med grundläggande kunskaper i rostskyddsmålning. Det var för de intresserade medarbetare från Convia Ingenjörsbyrå samt ett team från vårt egna affärsområde Anläggning som ville öka sin kompetens inom rostskyddsområdet.

 

Är du också intresserad av en utbildning för ditt företag för att öka era kunskaper inom rostskyddsmålning?

Hör av dig till Peter Tilder, Allblästring via +46 (0)708 771 734 eller peter.tilder@allblastring.se.

 


 

 

Om Kurt Fredrikson

Kurt Fredrikson är aktiv i bolagen Seapen Consulting AB, Ytskyddsakademien och Swepa Mälardalen. Han har under 44 år byggt en verklig spetskompetens gällande:

  • rostskyddsmålning
  • plåtmålning
  • målning av tak & fasader
  • industriellt träskydd.

Han har ett stort nätverk inom ytskyddande målning och har initierat och deltagit i framtagandet av Svensk Standard för plåtmålning/tak, SS 1840-serien samt deltagit i CEPE (EU för Rostskyddsstandarder).

Kurt har arbetat i hela Europa med rostskydd och metallmålning och representerat Sveriges Färgfabrikanter i Swerea Kimab (f.d Korrosionsinstitutet ). Han har också medverkat i en styrgrupp för framtagning av certifiering av industriellt målade paneler CMP.

Kurts befattningar inom färgindustrin har varit produktchef, försäljningschef, Business Development Director och vd. Du når Kurt via telefon +46 (0)706 375 701.

 


 

 

Peter Tilder

Om Peter Tilder

Peter har mer än 25 års erfarenhet av blästring och rostskyddsmålning. Han är vd och projektledare på Allblästring och dessutom certifierad Frosioinspektör med titeln FROSIO Certified Surface Treatment INSPECTOR LEVEL 3.

Är du också intresserad av en utbildning för ditt företag för att öka era kunskaper inom rostskyddsmålning? Hör av dig till Peter via +46 (0)708 771 734 eller peter.tilder@allblastring.se.

Behöver du stöd med rostskyddsbehandlingar för ett hållbart ytskydd, kontakta teamet på Allblästring inom rostskyddsmålning via info@allblastring.se08-771 73 44 eller fylla i kontakformuläret, här!

 


 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss