Lämna in för blästring och rostskyddsmålning hos oss i Södertälje

Allblästring Rostskyddsmålning utökar med ännu en verkstad. Så nu har du även möjlighet att lämna in konstruktioner för blästring och rostskyddsmålning hos oss på den nya verkstaden i Södertälje.

 

Under sommaren har vi på Allblästring Rostskyddsmålning bland annat arbetat med att förbättra vår tillgänglighet för konstruktioner som kräver verkstadstjänster med blästring och målning.

Sedan länge har vi en anläggning i Länna industriområde söder om Stockholm, men där är vi ofta fullbokade med uppdrag och projekt. Därför har vi nu utökat med ytterligare en verkstad som ligger i Södertälje. Där vi förvärvat en del av företaget Södertälje Varmförzinkning med personal och anläggning för blästring och rostskyddsmålning.

 

Fotot nedan är från nya verkstaden som vi förvärvat i Södertälje.

Vi är mycket stolta över den nya verkstaden i Södertälje och redan nu är du varmt välkommen med dina konstruktioner till oss på adressen:


Allblästring Rostskyddsmålning

(Södertälje Varmförzinkning)
Oxelgrensvägen 14
152 42 Södertälje

 

3 korrosionsskydd istället för varmförzinkning och galvanisering

Varmförzinkningen i det tidigare företaget kommer att upphöra. Men det finns tre alternativa zinkbehandlingar som vi erbjuderDu läser mer om de tre korrosionsskydden i vårt blogginlägg!

 

 

Hör av dig till oss i Södertälje

Du är varmt välkommen att höra av dig med dina frågor till oss i Södertälje via e-post: sodertalje@allblastring.se, vår växel: +46 (0)8 771 73 44. Eller besök oss på adressen: Allblästring Rostskyddsmålning, Oxelgrensvägen 14, 152 42 Södertälje. Till adressen på Google maps!

 

Hälsningar 
Peter Tilder och teamet i Södertälje
Mejla verkstaden i Södertälje!

 

 

Peter Tilder
Vd, projektledare och Frosioinspektör

Allblästring Rostskyddsmålning 
Mobil +46 (0)708 771 734
Mejla Peter

 

FUNKTIONELLA, KOSTNADSEFFEKTIVA OCH HÅLLBARA KONSTRUKTIONER
Allblästring Rostskyddsmålning hjälper dig med ytbehandlingstjänster som blästring, rostskyddsmålning och sprutförzinkning vilket förlänger livslängden på de anläggningar och objekt som du ansvarar för. Med hög kvalitet säkerställer vi att du får funktionella, kostnadseffektiva och hållbara konstruktioner i verksamheten.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss