Expanderar sin verksamhet: “Kommer stå för hälften av kapaciteten”

Pressrelease. Allblästring tar ett stort steg framåt genom en nyförvärvad verkstadslokal i Södertälje för blästring och rostskyddsmålning.
– Vi har en chans att växa på ett kontrollerat sätt
och den nya verkstadslokalen kommer att stå för hälften av vår kapacitet för stationsmålning, säger Peter Tilder, VD, Allblästringskoncernen.

 

Med en redan etablerad anläggning i Länna industriområde, söder om Stockholm, har Allblästring känt av utmaningen inom affärsområdet rostskyddsmålning med att matcha den betydande efterfrågan på deras verkstadstjänster.

 

Under sommarens lopp har företaget arbetat med att förstärka sin tillgänglighet för kunder som efterfrågar verkstadstjänster med fokus på blästring och rostskyddsmålning. Nu står det klart att Allblästring expanderar sin verksamhet genom att förvärva en del av företaget Södertälje Varmförzinkning och därmed kan erbjuda en förbättrad tillgänglighet menar Allblästringskoncernens VD, Peter Tilder.

 

– Platsen spelar en strategiskt viktig roll för oss och har ett omfattande upptagningsområde som sträcker sig hela vägen ner mot Nyköping, Norrköping och Eskilstuna, säger han.

 

Den nya verkstaden i Södertälje är ett svar på behovet av ökad kapacitet och förvärvet gör det möjligt att möta den höga efterfrågan på deras verkstadstjänster. Förutom den nya lokalen stannar även de befintliga medarbetarna kvar och blir en del av Allblästring Rostskyddsmålning.

 

– Vi kommer att förfina processerna så det anpassas efter hur vi arbetar idag och vårt varumärke. Genom att kombinera våra egna kompetenser med den befintliga personalens kunskap har vi som mål att leverera ännu starkare resultat och tjänster till våra kunder, säger Peter Tilder och fortsätter:
– Dessutom är hallarna större, så vi har möjlighet att ta emot gods upp till 20 meter, vilket är en klar förbättring.

 

Allblästring välkomnar både sina nuvarande och framtida kunder att dra nytta av de nya möjligheterna och den utökade kompetensen som expansionen till Södertälje medför. Företagets dedikerade team arbetar redan för att säkerställa en smidig övergång och högkvalitativ service för alla sina kunder.

 

För ytterligare information eller övriga frågor, vänligen kontakta:

Peter Tilder, VD, Allblästringskoncernen
Telefon: 070 877 17 34
E-post: peter.tilder@allblastring.se

 

Läs pressreleasen hos Dagens Industri.
Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se? Läs mer om publicering på Di.se

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss