Allblästring renoverar avloppsbassänger i Nacka

Det spelar ingen roll vilken typ av betongkonstruktion det är. Vi kan renovera alla typer av betongkonstruktioner, vattensystem till dammar, broar och vattentorn.”

Underhåll och Driftsäkerhet intervjuade i förra veckan Niaz Mirza hos oss på Allblästring och de skriver bland annat det här:

Allblästring renoverar avloppsbassänger i Nacka, något de dessutom gör första gången. Vi diskuterar arbetet med Niaz Mirza, arbetschef på Allblästring. För Allblästrings del är det första gången de renoverar en avloppsbassäng men det är inga konstigheter

– Det spelar ingen roll vilken typ av betongkonstruktion det är. Vi kan renovera alla typer av betongkonstruktioner, vattensystem till dammar, broar och vattentorn, förklarar Niaz Mirza i samtalet med oss.

–>Du läser hela artikeln hos UochD, Underhåll och Driftsäkerhet (upplåst artikel för prenumeranter) här!

Om Underhåll och Driftsäkerhet

UochD – för alla som arbetar med underhåll. Underhåll och Driftsäkerhet bevakar de viktiga underhållsfrågorna, nya tekniker, strategiskt underhåll och nya infallsvinklar. De finns både som tryckt tidning och i digital form.
Besök deras webbsida, klicka här!

Om underhållsteknik

Underhållsteknik (Underhåll) är kombinationen av tekniska och administrativa åtgärder, inklusive övervakning, avsedda att behålla eller återställa en enhet till ett sådant tillstånd att den kan utföra en krävd funktion.

Underhåll är ett samlingsbegrepp för åtgärder för att reparera en trasig produkt (avhjälpande underhåll), eller åtgärder för att undvika fel (förebyggande underhåll). Underhållet dokumenteras i en underhållsplan och administreras med ett underhållssystem.

Underhållets uppgift innebär att det som är trasigt ska lagas, att nya fel ska förhindras, att antalet fel ska minska och att det ska gå längre tid mellan felen. Syftet är att uppnå högre tillförlitlighet. Livslängden ska, om inte maximeras, så i alla fall optimeras. Den långsiktiga lönsamheten ska styra.

Texten om underhållsteknik är kopierad från Wikipedia. Läs mer om driftsäkerhet hos dem, klicka här!

Om driftsäkerhet

Driftsäkerhet kan definieras som ”förmågan hos en enhet att kunna utföra avkrävd funktion under angivna betingelser vid ett givet tillfälle eller under ett angivet tidsintervall, förutsatt att erforderliga stödfunktioner finns tillgängliga”.

Texten om driftsäkerhet är kopierad från Wikipedia. Läs mer om driftsäkerhet hos dem, klicka här!

Vill du veta mer om renoveringen på reningsverket? 

Varmt välkommen att höra av dig till Niaz Mirza via kontaktuppgifterna nedan. Då får du veta mer om Allblästrings renovering av avloppsbassänger på reningsverket i Nacka.


Niaz Mirza, Arbetschef
Niaz Mirza
Arbetschef

Allblästring
Växel: +46 (0)8 771 73 44
Direkt: +46 (0)8 771 73 47
Mejla Niaz

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss