Från arbetsrusch till konferens med julbord på festlig kryssning!

Så här i slutspurten på året är det högtryck här på Allblästring. Vi har många projekt som ska slutföras, mål som ska uppnås och de sista detaljerna som håller på att falla på plats. Trots den intensiva arbetsbelastningen fann många av oss medarbetare tid att i helgen samlas för en konferens med årets julbord på en minnesvärd kryssning till Mariehamn.

Konferens med projektgenomgång och framtidsvisioner

Konferensen inleddes med några timmar av värdefulla diskussioner i konferensrummet. Här gick vi igenom Allblästrings 80-åriga historia, vad som hänt de tre senaste åren, reflekterade över våra prestationer och diskuterade framtidsutsikterna. Det var verkligen givande att samla personal från våra två olika verksamhetsområden och särskilt roligt eftersom det gav många av oss chansen att träffa kollegor på andra orter som vi sällan eller aldrig stöter på i det dagliga arbetet.


Möjligheten att alla medarbetare får höra om och se bilder från utförda projekt var mycket informativt och inspirerande. Kollegor som delade med sig av sina erfarenheter och lärdomar från olika uppdrag ute i landet. Detta inte bara stärkte samhörigheten i teamet utan gav oss också insikter på förbättringar och nya idéer att undersöka och arbeta med framöver. Efter dessa presentationer var det tydligt att varje projekt är unikt, varje utmaning är en möjlighet och varje framgång är en gemensam prestation.

Vi talade också om Allblästrings vision och mission som lyder så här: ”Med visionen om hållbara objekt och konstbyggnader i det svenska samhället vill Allblästring stötta anläggningsägare att kontinuerligt underhålla och renovera sina konstruktioner.”  Därefter gick vi även igenom våra afffärsmål inför det nya året.

 

 

 

 

Firande med julbord, Luczianos och dans

Efter konferensen var det dags att fira oss själva med svenska kocklandslagets exklusiva julbord. Att sitta tillsammans vid middagen skapade en avslappnad atmosfär där vi fick njuta av god julmat och trevlig gemenskap. Därefter följde kvällens festligheter bland annat med att lyssna till Luczianos skönsång och sedan blev det till och med dans vilket verkligen satte stämningen på topp och lät oss avsluta kvällen med både glädje och energi.

 

Tack för ett fantastiskt år – Nu avslutar vi 2023 på topp och ser fram emot ett spännande 2024!

Till våra medarbetare som hade möjlighet att delta – tack för din närvaro och ditt engagemang! För dig som av olika anledningar inte kunde vara med – du fanns där i våra tankar. Denna kryssning med konferens och årets julbord blev en minnesvärd stund där vi inte bara firade vårt 80-årsjubileum och årets avslut utan också stärkte våra band och laddade upp för det kommande året.

Vi tar med oss den positiva energin från vår julbordskryssning för att senare i december avsluta detta intensiv år med entusiasm och stolthet. Därefter lite ledigt och sedan ser vi fram emot nya utmaningar där vi framgångsrikt kommer stötta våra kunder i deras renoveringsprojekt.

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss