Barncancerfonden får vår julgåva även i år

 

Kampen mot barncancer är något som vi medarbetare på Allblästring vill fortsätta att även stötta under denna jul. Barn och cancer hör verkligen inte ihop, därför är julgåvan till Barncancerfonden något vi är mycket stolta över.

Se vårt fina juldiplom från Barncancerfonden. 

 

 

Barn och cancer hör inte ihop.

Stort tack Barncancerfonden för forskningen och ert livsviktiga arbete!

Vi vill gärna dela och sprida information om Barncancerfonden, snälla gå in och läs mer om deras viktiga arbete här!

Vill ditt företag också stötta Barncancerfonden? Läs gärna mer här!

 

God jul och Gott Nytt År
Önskar Allblästrings alla medarbetare!

 

 

Om barncancer och forskningen

I Sverige insjuknar ett barn om dagen i någon form av barncancer. Olika typer av barncancer förekommer i olika åldrar. Vissa cancertyper drabbar små barn medan andra typer drabbar äldre barn och tonåringar. Prognosen för barncancer är oftast god.

Livsviktig forskning. Barncancerfondens vision är att alla som drabbas av barncancer ska överleva och kunna leva ett långt och gott liv. Upptäck hur de genom kompetensutveckling, utbildningar och samarbeten stödjer den bästa barncancerforskningen. Läs mer om Barncancerfondens viktiga arbete här!

 

Barn och cancer hör inte ihop.

#delaordet

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss