God Jul och Gott Nytt År

God Jul och tack för i år

Julen 2023 vill vi tacka dig som är kund, följare och samarbetspartners för ett fantastiskt år! Här på Allblästring är vi mycket tacksamma för att vi får leverera till dig och vårt fina samarbete. Nu vill vi önska dig en riktigt skön jul- och nyårshelg och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete även under 2024.

 

 

Årets julgåva går även i år till Barncancerfonden. Barn och cancer hör inte ihop. Läs vårt blogginlägg om julgåvan här!

#delaordet

 

 

Under 2023 firar Allbllästring 80-års jubileum, vilket vi är mycket stolta över. Läs blogginlägget om det här!

 

 

God jul och Gott Nytt År
Önskar vi medarbetare på Allblästring

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss