VIP-biljett till Kistamässan den 7–8/2 på Ytskyddsdagarna 2024!

I år är vi som befinner oss i norra och östra Sverige extra glada! För i år sker nämligen Ytskyddsdagarna på Kistamässan i Stockholm. Redan nu på onsdag den 7 och torsdag den 8 februari är det dags, och då hoppas vi att du kommer och besöker eventet för här kommer du få träffa flera av oss från Allblästring och det vill du förstås inte missa.

På Ytskyddsdagarna 2024 får du ta del av information som ger ökad hållbarhet och förlängd livslängd på utrustningar och konstruktioner i bl.a. betong och metall. Så häng med du också och besök Sten-Åke, Peter och Niaz som du träffar i vår monter under dessa dagar. Har du inte varit på Ytskyddsdagarna under de senaste åren? Då får du genom att nyttja VIP-biljetten nedan, inträdet helt kostnadsfritt på en av de två dagarna, du läser mer i detta blogginlägg.

 

Välkommen till Ytskyddsdagarna 2024 som går av stapeln den 7–8/2

Nordens största mötesplats gällande renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong och metall. Ytskyddsdagarna onsdagen den 7 och torsdagen den 8 februari 2024 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bl.a Frosio, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag. Som vanligt finns de främsta branschföreträdarna och spetskompetensen inom en mängd olika arbetsområden på plats för att förmedla bästa möjliga kunskap om renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong och metall mm.

Ytskyddsdagarna vill också förmedla hur:

  • Ekonomiskt fördelaktigt det är att renovera istället för nyproduktion (ofta är inbesparingen 50–80 procent och tusentals beräkningar har utförts ihop med beställare).
  • Miljöpåverkan minskas med 70–80 procent (beräkningar enligt institut).

VIP-biljett till nya besökare på Ytskyddsdagarna

Denna VIP-Biljett innebär GRATIS deltagande under en dag (värde 2.750:-/person) på Ytskyddsdagarna 7–8 februari 2024 på Kista Mässan i Stockholm. VIP:en gäller för alla personer som INTE deltagit på Ytskyddsdagarna 2020–2023 vilket också står på VIP:en. Du som har en VIP-Biljett får ta med dig OBEGRÄNSAT med deltagare GRATIS enligt reglerna som står på biljetten.

Ytskyddsakademien gör detta för att så många som möjligt skall förstå hur det är möjligt att renovera utrustningar och konstruktioner i betong och metall istället för att köpa ny tillverkat. Hoppas vi ses på Ytskyddsdagarna 7–8 februari på Kista Mässan i Stockholm. Är det något som du undrar över eller vill diskutera så är det bara att ringa eller maila till arrangören av Ytskyddsdagarna här!

Vip-biljett Ytskydddsdagarna 2024.  Ladda ner VIP-biljetten med information och instruktioner här!

 

 

 

 

 

Thomas Lindholm och Niaz Mirza bygger mässmonter under tidigare event.

 

Sten-Åke Sjölund på utställarområdet under Brobyggardagen 2020.

Sten-Åke Sjölund under ett tidigare event.

 

Peter Tilder under tidigare Ytskyddsdagar.

 

 

YSA | Ytskyddsakademien
Om Ytskyddsakademien som anordnar Ytskyddsdagarna

I Ytskyddsakademien finns kunniga personer med specifik spetskompetens invalda för att ge rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!

 

 

 

 

 

Hoppas du kommer till Ytskyddsdagarna 2024

Hör gärna av dig till oss redan nu om du vill boka ett möte med oss under Ytskyddsdagarna eller diskutera om ditt unika bygg- eller renoveringsprojekt.

 

Sten-Åke Sjölund

Sten-Åke Sjölund
Projektledare, Allblästring Rostskyddsmålning
Mejla Sten-Åke
Direkt: 08 551 181 22

 

#allblästring
#anläggning
#blästring
#betong
#metall
#rostskyddsmålning
#ytskyddsdagarna2023
#ytskyddsdagarna
#ytskydd
#ytskyddsakademien
#rostskydd
#betong
#metall
#VIPbiljett
#Sten-ÅkeSjölund
#PeterTilder
#NiazMirza
#byggprojekt
#renoveringsprojekt
#renoveringochunderhåll

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss