Blästring och brandskyddsmålning i garage

 
Under förra säsongen genomförde ett av våra team inom Allblästring Rostskyddsmålning stora underhållsarbeten i två garage i Mellansverige. I detta blogginlägg läser du mer och ser några foton under och efter garagerenoveringarna.

 

Här är lite information om arbetet som utfördes i de två garagen. Där vi renoverade på alla garageplanen i de två parkeringshusen och utförde teknik med moment som:

  • tvätt
  • sandblästring
  • grundmålning med primer
  • målning med brandskyddsfärg
  • rostskyddsmålning
  • målning av betongytor
  • vissa delar skickades även på verkstadsmålning till vår station i Södertälje. 

Vår medarbetare Olek berättar att ett av garagen var nybyggt men hade fått problem med vattenläckage i anslutning till alla ståldetaljer som stålplattor i taken samt betongpelare.

För vattenavrinningen och att undvika vattenläckage i framtiden utfördes efter sandblästring och innan målningen därför även slipning av kanter samt borrningar av hål i taket i anslutning till dessa stålplattor. 

 

I det andra parkeringsgaraget tvättades först alla balkar med varmt vatten med ett tryck på 300 bar.

Dessutom var det mycket noggranna kontroller och dokumentation i projektet. Detta var ett mycket intressant renoveringsarbete för vårt grymt duktiga team inom vårt verksamhetsområde Rostskyddsmålning.

 

Kontakta oss om blästring och brandskyddsmålning i garage

Till sidan kontakt >>

 

 

 

#vattenavrinning #brandsäkrat #garagerenovering #brandskyddsmålat #parkeringsgarage #renovering #garageunderhåll #brandsäkerhetsmålat #brandskyddsfärg #brandskyddmålning #sandblästring #blästring #Allblästring #Rostskyddsmålning #betongmålning #blästra #garageblästring

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss