Renovering av Pollare i Hammarby Sjöstad

Allblästring Rostskyddsmålning har renoverat pollare i Hammarby Sjöstad till Skanska.

Under våren har vi renoverat pollare i Hammarby Sjöstad, beställare var företaget Skanska. Renoveringsarbetet som vi utfört har varit både blästring och rostskyddsmålning av dessa pollare.

Då det var full aktivitet ute på kajen där pollarna står och i närområdet med människor i rörelse, kontor, boende, caféer, restauranger och populära gångstråk så var vi tvungna att vara väldigt noga med intäckningar för att förhindra spridning av damm.

Marcin Kazmierczak som är ytbehandlingsspecialist och lagbas hos oss på Allblästring Rostskyddsmålning ansvarade för att killarna utföra detta renoveringsarbete på bästa sätt.
Se gärna alla våra foton från renoveringen av Pollare i Hammarby Sjöstad, vi har både före- och efterfoton längst ner i blogginlägget!

 

Kort om Skanska

Skanska är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag, verksamma i över 135 år på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Deras globala erfarenhet, lokala expertis och finansiella styrka ger dem möjlighet att hantera några av världens mest komplexa byggprojekt.

Läs mer på Skanskas webbsida!

 

Har du frågor om renoveringar inom blästring och rostskyddsmålning?

Välkommen att höra av dig till Marcin Kazmierczak enligt kontaktuppgifterna nedan.

Marcin Kazmierczak, ytbehandlingsspecialist
Marcin Kazmierczak
Ytbehandlingsspecialist, Lagbas
Mejla Marcin
Ring Marcin på 076-564 90 10

 

 

Se både före- och efterfoton från renoveringen av Pollare i Hammarby Sjöstad:

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss