Trevlig sommar! Vi öppnar åter 5/8

Trevlig sommar vill vi önska alla fantastiska kunder och samarbetspartners! 

 

Vi på Allblästrings vill önska dig en riktigt skön sommar! Hoppas du får massor av sol och ledighet att njuta av.

Allblästrings kontor och verkstäder tar semester under veckorna 29, 30 och 31 vilket betyder att vi håller stängt från 13 juli till 4 augusti. Under den tiden kommer vi inte kunna ta emot några beställningar eller jobba på några projekt.

Vi är tillbaka igen den 5 augusti, redo att ta oss an nya spännande utmaningar inom våra två verksamhetsområden rostskyddsmålning och anläggning. Om du har något som behöver fixas innan vi går på ledighet, hör gärna av dig så snart som möjligt.

Tack för ditt stöd och samarbete. Ha en underbar sommar så ses vi i augusti igen!


Varma sommarhälsningar från oss i teamet på Allblästring

#semesterstängt2024
#sommarstängt2024

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss