Smidestillverkning

Har du smidesdetaljer eller en hel bro som behöver uppdateras? Vi hjälper till med allt från att renovera små detaljer i vår verkstad till att åka ut på plats för såväl blästring som montering eller ge råd kring konstruktion. När vi arbetar med smidestillverkning är detaljerna i fokus för att skapa både ett estetiskt tilltalande och hållbart resultat.

Det gläder oss att trenden går mot att bygga snyggt och att bevara anrika detaljer. Många gånger har äldre byggnader flera delar som man inte tänker på kan höja både intryck och värde på fastigheten. Många smidesdetaljer fyller en funktion, vilket gör dem både snygga och praktiska. Det kan vara allt från grindar, staket till balkongräcken eller lamphållare.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss