Tjänster – Allt inom blästring

Vi utför all typ av blästring, rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling åt företag och privatpersoner i Stockholm och Mälardalen. Dessutom utför vi smidesarbeten, betongreparationer och fasadtvätt. Du kan även kontakta oss om du vill hyra blästerutrustning eller köpa blästermedel.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001

Kontakta oss på telefonnummer 08-771 73 44.

Blästring

Blästring avlägsnar rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt. Men det är också en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandling. Genom blästring skapas små strukturer i ytan som ökar vidhäftningen. Därmed ökar ytbehandlingens kvalitet och livslängd.

Ofta handlar det om blästring av metalliska material som stål, rostfritt stål, aluminium, koppar, mässing och magnesiumbaserade lättmetaller. Men även material som betong, plast och glas kan blästras med bra resultat.

Vi arbetar med ett flertal blästringsmetoder, som anpassas efter yta, syfte och önskat resultat. Förutom torrblästring och våtblästring har vi utrustning för trumblästring. Det betyder att vi kan blästra även små detaljer.

Blästring i verkstad

I vår välutrustade anläggning på 1200 kvadratmeter kan vi blästra och ytbehandla såväl små detaljer som stora objekt.

I verkstaden utför vi blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, bussar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner.

Blästring i verkstad

Mobil blästring

Med våra mobila enheter erbjuder vi även blästring på plats ute hos dig som kund. Vanliga objekt är betongkonstruktioner, broar, räcken, husfasader, husgrunder, balkonger och pooler mm.
Åt båtklubbar och båtägare blästrar vi även båtar.

Vid mobil blästring inhägnar vi objektet som ska blästras, för att undvika dammspridning och påverkan på den omkringliggande miljön. Vi har även utrustning för såväl torrisblästring som spongeblästring, vilket betyder dammfri eller snudd på dammfri blästring.

Rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling

Rostskydd är en viktig del av vår verksamhet. Vi erbjuder allt från enkel till avancerad rostskyddsmålning i såväl fasta målningsstationer som ute på fält. Genom vårt samarbete med JIWE Varmförzinkning i Eskilstuna kan vi också utföra så kallad duplex, dvs rostskyddsmålning på varmförzinkad yta.

Uthyrning av blästerutrustning och försäljning av blästermedel

Behöver du hyra blästerutrustning, kompressor eller köpa blästersand kan du höra av dig till oss. Vi iordningställer en utrustning som passar just ditt projekt, och bidrar också gärna med råd och tips för hur du ska gå tillväga.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss