Blästring på entreprenader i miljökänsliga områden med Peter Tilder

Partiell rostskyddsmålning, Lidingöbron
Här på Allblästring brinner vi för att leverera våra tjänster inom blästring och rostskyddsmålning med hög och jämn kvalitet. Därför är vi 22 fast anställda medarbetare och vid produktionstoppar hyr vi alltid in extra personal.
Nu tänkte vi börja presentera alla våra medarbetare här på bloggen. Och då en text om Peter Tilder precis varit med i Ytskyddsakademiens nyhetsbrev startar vi med den. Peter är vår vd och är även ansvarig för ”Rostskyddsentreprenader och mobil blästring”.

Minimal miljöpåverkan vid blästring och rostskyddsmålning

Peter Tilder har under sina 20 år inom rostskyddsbranschen visat på verklig spetskompetens och innovativ förmåga att använda även nya teknologier och material för att åstadkomma bästa möjliga renovering och ytskydd åt beställarna.
Därför blev Peter Tilder 2016 invald i Ytskyddsakademien tack vare rekommendationer från beställare, konsulter och entreprenörer.
Peters specialistområde är blästring och rostskyddsmålning på entreprenad, stationsmålning i verkstad samt ”Entreprenader i miljökänsliga områden”.
Han är Certifierad Yt- och Rostskyddsmålare (tidigare benämndes auktorisationen Diplommålarutbildning) samt flera andra certifieringar inom ytskydd.
Som referensprojekt för ”Entreprenader i miljökänsliga områden” kan nämnas en entreprenad på en bro i centrala Stockholm.
Bron ligger över ett vattenområde i Mälaren. Det befintliga färgskiktet innehöll bly vilket hanterades av Peter och hans team på ett riskfritt och miljömässigt sätt med minimal miljöpåverkan genom att använda nya teknologier såsom RPR Induktion och Sponge ”dammfria” blästring.
Trots de höga kraven på miljöhantering gjorde Peters genomförande att uppdragsgivaren sparade både tid, pengar samt minskad miljöpåverkan jämfört med att använda mer konventionella arbetsmetoder. Dessutom blev hans beställare i och med det effektiva miljöprojektet nominerad till ”Årets Ytskyddare”.
Med Peter Tilder får du unik kunskapssupport inom renovering och ytskydd då han genom sitt nätverkande inom Ytskyddsgruppen och Ytskyddsakademien tar del av både befintliga metoder och snabbt får tillgång till viktiga nyheter inom ytskyddsbranschen.

Välkommen att höra av dig till Peter för att få kunskapssupport inom ytskydd med minimal miljöpåverkan. Du når honom via:

Peter Tilder 

0708-771 73 44
peter.tilder@allblastring.se
Peter Tilder, VD

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss