Rostskyddsmålning

Rostskyddsmålning är det vanligaste sättet att skydda sig mot rostangrepp och kan göras med 1 – eller 2-komponentsfärg, med pensel, rulle eller högtryckssprutning. Beroende på vilken metall och önskad effekt kan vi uppnå olika resultat med olika sorters färger och metoder.

Rostskyddsmålning Stockholm - vid tunnelbanestationen Thorildsplan
Rostskyddsmålning i Stockholm, vid Thorildsplan

Det är ofta svårt att veta vilken färg som ger effektivast skydd men det är ofta väl värt mödan att säkerställa att man använder en färg anpassad till det naturliga slitaget. Det ger bättre pris och hållbarhet. När man räknar livslängd i årtal gör både metod och anpassat skydd mycket för livslängden och det är inte ovanligt att man tar med den regionala utvecklingen in i skyddet man planerar. Ett kort utdrag ur ISO 12944 kan ge en grundlig förståelse av vad för slags naturlig korrosion du behöver skydda dig ifrån.

ISO 12944 Korroivitetsklass

Vi erbjuder inte bara rostskyddsmålning i Stockholm, Gävle, Härnösand och Lysekil där våra fyra kontor ligger – vi är i princip rikstäckande. Ofta kan vi hjälpa dig på plats, varhelst du råkar befinna dig.

Osäker på om vi kan jobba på just din ort? Kontakta oss för svar! För att ytterligare bredda oss har vi ett samarbete med JIWE Varmförzinkning i Eskilstuna, som specialiserar sig på duplex – rostskyddsmålning på varmförzinkad yta.

Du kan även be om en kostnadsfri konsultation, där vi berättar mer om våra erfarenheter från andra kunder kring material, miljöpåverkan och hållbarhet.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss