Slungblästring av plana ytor för kostnadseffektivt underhåll

Allblästrings golv- och slungblästermaskin.

Allblästrings golv- och slungblästermaskin.

 

Mobil slungblästring är en effektiv metod för rengöring och förbehandling som vi på Allblästring erbjuder. Tekniken är nästan dammfri och passar både vid nyproduktion och renoveringsobjekt för att bland annat ta bort rost, betong, smuts och färg.


I Allblästrings maskinpark finns denna så kallade golvbläster som används för att få ytan klar inför målning eller beläggning. Den 
används på horisontella och plana betong- och metallytor och gör underhållsarbetet kostnadseffektivt då det bland annat sparar tid.

Blästringstekniken inför arbeten med tätskikt utförs till exempel i parkeringshus, på betonggolv, stålbroar, fartygsdäck och diverse andra stål- och betongytor mm. 
Användningsområden för vår golvbläster är till exempel utomhusytor som:

 • Broar
 • Fartygsdäck
 • Gågator
 • Balkonger
 • Bassängbottnar

Vid slungblästring av ytor inomhus, är några exempel på områden:

 • Garagegolv, parkeringshus
 • Fabriks- och industrigolv
 • Källargolv
 • Tvättstugor
 • Butiksgolv
 • Korridorer
 • Utrymningsvägar


Blastrac-metoden: mobil slungblästring med golvbläster

Med vår golvbläster har vi nu möjlighet att effektivt blästra horisontella stål- och betongytor. Den blästrade ytan ger mycket bra förmåga för beläggningsmaterialet att fästa. Vilket gör arbetet med ytskiktet kostnadseffektivt.
Blastrac-metoden är ett mycket snabbt och effektivt sätt för rengöring och förbehandling. Det används på horisontella ytor av betong och metall; från fartygsdäck och stålbroar till fabriksgolv mm. Tillvägagångssättet är välkänt jorden runt av företag inom ytskyddsunderhåll. Tekniken är utvecklad av ”The Wheelabrator Group” som slungar blästermedel med centrifugalkraft mot ytan som behandlas. Blästermedlet återanvänds och dammet som uppstår tar systemets egen dammsugare hand om.

Mobil slungblästring utförs med vår golvbläster innan ytbehandling sker på stora plana ytor inom- och utomhus. Varje yta är unik och därför finns möjligheten att anpassa maskinens inställningar efter det resultat som du vill ha. Hör gärna av dig med dina frågor! Du hittar oss medarbetare på Allblästring här: >> Till kontaktsidan >>Kontakta oss via:
info@allblastring.se
08-771 73 44

Varmt välkommen!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss