Blästring i verkstad

Många av våra kunder tar sina objekt till oss för blästring. Vi har en verkstad på 1200 kvadratmeter där vi både blästrar och ytbehandlar stora och små objekt. Beroende på storlek av objektet kan vi blästra i blästerskåp alternativt för hand.

Vi kan bland annat hjälpa dig att…

…blästra fälg på bil, MC, och andra detaljer

Oavsett om ni endast vill rengöra något eller förbehandla för färg eller lack är blästring en bra metod att använda för fordon och fordonsdetaljer. Genom att partiklarna flyger även i de minsta utrymmen kommer vi åt områden som inte annars hade nåtts av försök till handslipning.

Rost är ett fordons värsta fiende. Vi blästrar fälgar och mängder av andra bildetaljer såsom kopplingsdetaljer och skivor fria från rost varje år. Vi hjälper även till med ytbehandlingen. Fälgar, aluminiumkolvar och andra detaljer kan vi snabbt rengöra från smuts, oavsett om du vill ytbehandla dem efter det eller inte.

Ska du lacka om en hel lastbil eller renovera en gammal veteranbil? Vi hjälper dig att förbereda ytan på bästa sätt för att kvalitén på lackeringen ska bli den bästa.

Blästring av bil
Blästring av bilkaross

Vi väljer blästermedel i samråd med dig, beroende på förutsättningar och önskat slutresultat. Motorer är vanligen inte lämpliga för blästring då blästringsmedlet skadar motorn när partiklarna kommer in i ställen de inte ska vara. Vi löser det med att blästra med soda eller kolsyreis – som inte skadar motorns egenskaper.

…renovera gjutjärn och smide

Har utemöblerna fått rost på järndetaljerna, har grindarna till infarten tappat gnistan eller ska gjutjärnspannan få ett nytt liv? Vi blästrar gjutjärn och alla smidesdetaljer så att de blir som nya igen. Det är bättre för miljön och ger karaktär till saker du annars funderat på att slänga.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss