Golvblästring och golvbeläggning i Bilias industrilokalGolvblästring. Våren 2020 genomförde vi ett intressant uppdrag med blästring av golv i Bilias lokaler i Västerås. Det blev ett mycket bra samarbetsprojekt för oss på Allblästring tillsammans med de två företagen MPA och SHS Industrigolv. 

Golvprojekt med bra samarbete

I detta golvblästrings- och beläggningsprojekt var det företaget MPA som var beställare. Vårt ansvar var både att blästra ytskiktet i lokalen innan vi sedan såg till att golvbeläggningen skulle genomföras. Därefter utförde bolaget SHS Industrigolv, i samarbete med oss, själva beläggningen av golvet.

Effektivt med golvblästring i industrilokal

Byggnaden där Bilia har sina lokaler är rymlig och vi blästrade stora ytor på totalt cirka 1.400 m². Lokalerna är uppdelade i två olika utrymmen där det ena golvet är på cirka 900 m² och det andra på cirka 500 m².
Blästringen av hela ytorna och golvbeläggningen hos Bilia i de två lokalerna blev mycket effektiv. I tid tog det totalt cirka 2 ½ vecka för oss att tillsammans genomföra detta arbete i Västerås.


Varmt välkommen att höra av dig till oss!

/Teamet på Allblästring
08-771 73 44
info@allblastring.se

Allblästrings golv- och slungblästermaskin.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vår funktionella golvbläster?

Läs då gärna det tidigare blogginlägget ”Slungblästring av plana ytor för kostnadseffektivt underhåll” om vårt arbete med slungblästring här!’

Har du frågor om ytskydd och blästring?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Allblästring.  Våra kontaktuppgifter hittar du här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss