Blästring av cistern i Umeå

Blästring av en cistern i Umeå är ett av våra många projekt som startade igång under februari. På plats fanns Allblästrings grymt duktig team. 

Vi på Allblästring är verksamma i hela landet och den 6 februari började med ett nytt arbete som bland annat innebar blästring av en stor cistern i Umeå. 
Projektet med cisternen är ett samarbete vi har med Wibax och Jotun. Projektledare hos oss är Sten-Åke Sjölund och Ryszard Klopotowski är lagbas för det grymt duktiga teamet som var på plats, långt upp i vårt avlånga land…
Här hade Allblästrings team hela 2.500 m2 yta invändigt i cisternen att arbeta med och behandla, så det fanns mycket att göra för dem.
Killarna på plats jobbade hårt för att kunna bli klara med cisternprojektet i tid.

Om Wibax

Wibax är en hållbar kemikalieleverantör som tar hänsyn till både dig och miljön. De arbetar kundorienterat med marknadens effektivaste logistiksystem för leverans av flytande kemiska produkter, biooljor och salter. Läs mer på deras webbsida!

 

 

Om Jotun

I nästan ett sekel har Jotun skyddat egendom – från ikoniska byggnader till vackra hem. ​Som en av världens ledande tillverkare av färger och beläggningar kombinerar de hög kvalitet med kreativitet och innovation. Läs mer på deras webbsida!

 

 

 

Hör gärna av dig till oss med dina frågor om ytskyddsarbeten som blästring och målning av cisterner.

 

Sten-Åke Sjölund

Sten-Åke Sjölund
Projektledare Rostskyddsmålning

E-post: sten-ake.sjolund@allblastring.se
Mobil: +46(0)70-615 16 20

 

 

Läs gärna vårt tidigare blogginlägg om vårt arbete med cisterner:
”Spara tid och pengar med hållbara cisterner” genom att klicka här!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss