Spara tid och pengar med hållbara cisterner

Hos Allblästring finner du hög kvalitet och snabb leverans vid ytskydd av tankar och cisterner

Är du en medveten beställare som värdesätter ett gediget hantverk, utfört med hänsyn till miljön? Välkommen till oss på Allblästring med dina projekt och uppdrag. Med hållbara cisterner sparar du både tid och pengar. 


HÖG KVALITET OCH SNABB LEVERANS VID YTSKYDD AV TANKAR OCH CISTERNER

Tillsammans med oss får du en kunnig och flexibel partner som erbjuder betongreparationer, blästring, rostskyddsmålning och beläggningar. 

Ytskydd och beläggningar av både tankar och cisterner är vi mycket vana vid då vi haft en hel del olika uppdrag med det under åren som gått. Med en modern maskinpark mobiliserar vi snabbt och kostnadseffektivt till rätt utrustningsnivå för ditt specifika projekt.

 
För att minimera framtida underhåll läggs stor vikt vid val av rätt metod och genomförande av uppdraget. Vid våra kontinuerliga utvärderingar ser vi att kunderna är nöjda med vårt stora engagemang och snabba service. 


MED STOR TANKE PÅ MILJÖ OCH EFFEKTIVITET

Ditt projekt utförs med stor medvetenhet om miljö och kvalitet. Då vår personal kontinuerligt utbildas för att uppfylla branschens alla ställda miljö- och kvalitetskrav. 

Allblästring är miljöcertifierade enligt ISO14001 och även inom ISO9001 för kvalitet. 

Vi är rikstäckande och utför små som stora uppdrag i hela landet. Förutom i Stockholm finns vi representerade i Södertälje och Gävle. 


Varmt välkommen 

Kontakta oss för rådgivning och frågor på info@allblastring.se, ring oss direkt på 08-771 73 44.

 

Allblästring erbjuder rikstäckande blästring, rostskyddsmålning, betongreparationer och beläggningar.
Konsten att ytbehandla är både ett gammalt hantverk och en modern vetenskap i ständig utveckling. Allblästring AB etablerades redan 1943 och investerar kontinuerligt i produktionsutrustning och personalutbildning. Vi är 20 anställda och hyr in personal vid produktionstoppar, allt för att leverera till dig med hög och jämn kvalitet. Allblästring satsar på kvaliteten och miljön, då vi sedan 2002 är miljöcertifierade enligt ISO14001. År 2006 certifierades vi även inom kvalitet, ISO9001. 

Läs mer om oss på startsidan.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss