5 frågor till Per Lundberg på Allblästring

Verkstadschef Per Lundberg fraktar ett stort runt föremål via truck

”Svara i telefon, planera för dagens produktion, köra truck, lasta och lossa åt kunder.”
Är delar av Per Lundbergs arbetsuppgifter här på Allblästrings verkstad i Länna industriområde. 

På Allblästring vill vi leverera våra tjänster inom blästring och rostskyddsmålning med en hög och jämn kvalitet. Det har vi möjlighet att göra då vi idag har 22 fantastiska medarbetare, varav Per Lundberg är en av dem. Under produktionstoppar hyr vi dessutom in extra personal. 
Nu vill vi här fortsätta med att presentera våra medarbetare på bloggen, en efter en. Då det kan vara av värde för dig och kul att få höra om det fina arbete som vår kunniga och ansvarsfulla personal utför hela dagarna till våra kunder.
Turen har nu kommit till Per Lundberg att få svara på 5 frågor så vi får veta mer om hans suveräna arbete här på Allblästring. För bland vår personal hittar du inte bara blästrare och målare utan även verkstadschefen som vi till vardags oftast kallar Pelle.
Han är ansvarig för att styra upp produktionen på alla jobb som kommer in och går ut från Allblästrings största verkstad i Länna industriområde, söder om Stockholm. Så en solig dag i mitten av april ställde vi våra 5 frågor till Per och fick svar.

1.Vad jobbar du som på Allblästring?
Verkstadschef, vilket innebär att jag styr produktionen på samtliga jobb på verkstaden.

2. Hur ser en dag ut för dig?
Svara i telefon, planera för dagens produktion, köra truck, lasta och lossa åt kunder. Även beställa färg, skriva rapporter på utfört arbete, packa färdigt gods etcetera, etcetera…
 
3. Spännande! Hur är kontakten med kunderna?
Jag själv upplever att den är mycket bra.
 
4. Vad är det roligaste i ditt arbete?
Mötet med alla olika människor.

5. Vilket är ditt bästa blästrings-, målnings-  eller rostskyddstips?
Skicka mig en bild på det man vill ha åtgärdat.
(Red. anm. du når Pelle på mail per@allblastring.se och via telefon 08-771 73 44.)

Vi tackade för intervjun och bad Mikael Andersson hos oss fotografera när Pelle arbetar med att flytta föremål med trucken här i verkstaden, se foton längre ned.

Mer om blästring och ytbehandlingar i verkstaden

I den verkstad där Per Lundberg är chef utför vi blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, bussar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner. Verkstaden och anläggningen i Länna, Skogås är på hela 1200 kvadratmeter, är välutrustad och där blästrar och ytbehandlar vi både mindre detaljer och stora objekt.

Här arbetar vi med ett flertal blästringsmetoder, som anpassas efter yta, syfte och önskat resultat. Förutom torrblästring och våtblästring har vi även utrustning för trumblästring. Det betyder att vi kan blästra även mycket små detaljer. Mer om blästring i verkstad läser du här!

På Allblästring utför vi även rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling. Utöver det erbjuder vi tjänster som smidesarbeten och betongreparationer till både företag och privatpersoner. Mer om rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling läser du här. På verkstaden i Länna har du även möjlighet att hyra blästerutrustning, kompressor och köpa blästermedel och blästersand. Mer att läsa om oss på Allblästring och vår verkstad hittar du i blogginläggen allra längst ned.

Per Lundberg, Verkstadschef
Per Lundberg
Verkstadschef
Direkt:   +46(0)8-771 73 52
Mobil:    +46(0)73-643 73 55
Mail: per@allblastring.se


Nedan bilder på jobb med olika objekt i och utanför verkstaden. Per lyfter ett förvaringskärl med truck

Per på Allblästring brukar köra truck om dagarna

Välkommen att höra av dig med dina frågor till Per Lundberg och oss andra på 08-771 73 44 eller via info@allblastring.se. Ännu fler blogginlägg om ytskydd finns att läsa nedan.

”Blästrings- och rostskyddsverkstad med full aktivitet”…

…Blogginlägget om vår verkstad som vi publicerade här om dagen, läser du här!

Blästrings- och rostskyddsverkstad med full aktivitet

Vad gör ni på verkstaden? En bild säger mer än tusen ord!”…

… Läs även ”inlägget med bilder på olika objekt och föremål på vår blästrings- och rostskyddsverkstad. Klicka här!

Vad gör ni på verkstaden? En bild säger mer än tusen ord!

Blästring på entreprenader i miljökänsliga områden med Peter Tilder

Tidigare medarbetarinlägg om vår vd Peter läser du här!

Blästring på entreprenader i miljökänsliga områden med Peter Tilder

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss