Bro med påkörningsskador…

…där vi hjälpte vår uppdragsgivare med blästring, nedslipning av påkörningsskador och påförande av nytt ytskydd, enligt beställaren angivet målningsprogram. Objektet är tunnelbanebro över Majrovägen, Gubbängen, Stockholm.
Blästring, nedslipning av påkörningsskador och påförande av nytt ytskydd på tunnelbanebro i StockholmBlästring, nedslipning av påkörningsskador och påförande av nytt ytskydd på tunnelbanebro i StockholmBlästring, nedslipning av påkörningsskador och påförande av nytt ytskydd på tunnelbanebro i Stockholm

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss