Klotterskydd sparar både pengar och miljön 

Under 2023 färdigställde vi på Allblästring Anläggning ett projekt med klotterskydd på Henriksdalsberget i Nacka. Det utfördes bland annat av våra engagerade medarbetare Naoruz och Tayson som monterade dessa klotterskydd. Detta fina projekt visar också på arbetsledare Björns mycket goda och innovativa samarbete med beställaren då de tillsammans kom fram till denna kreativa och smarta idé för att klotterskydda ytorna.

 

Klotter är kostsamt och skadar ytorna

Klottermålning och olovligt klotter är ett stort problem på exempelvis ytor som väggar, byggnader, broar, murar och tunnlar med mera. Klottret och sprejfärgen gör stor skada och förstör ytorna vilket kan förkorta livslängden på dessa byggnader. Då ökar behovet av underhåll och reparationer och det blir mycket kostsamt i längden för till exempel kommuner, trafikverket och fastighetsägare. Därför behöver detta klotter tas bort så snabbt som möjligt. Men klottersanerare får arbeta hårt för att få bort färgerna och klotterbortagningen sker ofta med kemikalier som inte alls är bra för miljön. Vilket gör att detta inte alls är hållbart i längden.

 

Klotterskydd för en renare miljö

Har du ytor och fasader som det ofta sprayas färg och annat klotter på och är trött på kostsamma klottersaneringar?
Med hållbara klotterskydd som det vi utförde på Henriksdalsberget i Nacka monterat på dina anläggningar kommer du slippa klotter och allt vad det innebär med skador på ytorna och kostsam klotterborttagning. På lång sikt sparar du både in kostnader för klottersaneringar och renoveringar samt tar även hänsyn till vår miljö.

Hör gärna av dig till vår arbetsledare och platschef Björn Viderberg, se hans kontaktuppgifter längre ned. Samt kolla även in fler av Hewas foton från projektet med bygget av klotterskydden, längre ned i detta inlägg!

Kontakta Björn om våra mångsidiga projekt inom Anläggning

Här inom Allblästrings verksamhetsområde Anläggning finns kompetens för olika typer av renovering och underhåll. Hos oss erbjuds du bland annat tjänster som betongreparationer, brorenoveringar, mark- och anläggningsarbeten, smidesarbeten och projektering. Välkommen att höra av dig till Björn som är arbetsledare och platschef med frågor gällande ditt projekt.

Björn Viderberg

Björn Viderberg
Arbetsledare och platschef
Allblästrings Anläggning

Allblästrings Kontor +46 (0)8 771 73 44
Mobil +46 (0)70 771 22 49
Mail bjorn.viderberg@allblastring.se

 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss